Flexoring

Flexoring este un produs brevetat la nivel mondial care este folosit in exercitiile Pilates. Acesta poate fi folosit de asemenea si in exercitiile facute in piscina. Vine insotit si de dvd-ul cu exercitii si filmari astfel puteti sa va faceti un grafic si sa monitorizati evolutia dvs. pe tot parcursul exercitiilor. Este un produs unic si perfect pentru tonifierea musculaturii

Tenis pentru juniori

Cu totii stim ca in copilarie deprindem cele mai frumoase sporturi si azi o sa discutam putin despre tenis si cum este el benefic pentru sanatatea juniorului tau. Pentru inceput trebuie sa stiti ca miscarea este binevenita pentru sanatatea copilului tau. Azi o sa va prezentam cateva accesorii si echipamente pentru jucatorii micuti ai tenisului.

Pantofi tenis Yonex sht 307 junior

Pantofi tenis Yonex

 

Pantofi tenis Yonex SHT 308 Jr

Pantofi tenis Yonex

Racheta tenis Yonex vcore 95d

Cum imi aleg racheta de tenis ?

Daca ai nevoie de sfaturi in vederea alegerii unei rachete de tenis, noi iti stam la dispozitie cu sfaturi pentru ca tu sa iti alegi racheta potrivita stilului si nivelului tau de joc.

Azi va vom prezenta racheta de tenis Yonex  Vcore 95d, racheta jucatorului Lleyton Hewitt, aceasta ofera confort superb si putere impresionanta. Este o racheta impresionanta pentru jucatorii de nivel mediu si avansat.

Specificatiile rachetei

Head size : 95sq.inch

Weight     : 320g

Grip size  : G1,2,3,4,5

Length     : 27.0inch

Material   : H.M. Graphite  X-Fullerene

Colour     : Clear Red

Made in Japan

Share on Facebook

Termobag Tenis Yonex

Termobag tenis Yonex

Termobag-ul Yonex face parte din gama pro a gentilor de tenis. Este special conceput pentru a pastra o temperatura optima pentru racheta de tenis printr-o izolatie termica cu pereti dublati. Pastrarea unei temperaturi constante in termobag ajuta la pastrarea caracteristicilor racordajului si a rachetei de tenis. Fluctuatiile de temperatura pot aduce modificari in tensiunea racordajului. Vino si alege un termobag din magazinul nostru!

Share on Facebook